doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ouders geven kind de naam van internetprovider voor 18 jaar gratis WiFi

Twifia is de (tweede) naam van het pasgeboren meisje en tot het moment dat ze volwassen wordt, kunnen haar ouders genieten van hun gratis WiFi. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ouders geven kind de naam van internetprovider voor 18 jaar gratis WiFi

Het was een reclamestunt van de Zwitserse internetprovider Twifi. 18 jaar lang gratis internetten en alles wat je hoeft te doen is je kind naar hun bedrijf vernoemen. Jongens zouden de naam Twifus krijgen en meisjes heetten dus Twifia. Trotse ouders konden het geboortecertificaat opsturen naar Twifi en zo een einde maken aan de maandelijkse kosten van hun internet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Goede bedoelingen

De ouders, die verder anoniem willen blijven, vertelden aan Mirror dat dat ze het geld dat zo overblijft, gaan sparen voor hun dochter. Zo kan ze bijvoorbeeld haar eerste auto kopen of een deel van haar studie betalen (of haar naam in iets normaals veranderen).

De moeder van Twifia vertelt dat ze best blij is met de naam van haar dochter. “Voor mij staat de naam Twifia voor connectie. Voor een eeuwige band. Bovendien zijn er veel ergere namen en hoe vaker we haar naam noemen, hoe prettiger het klinkt.” Toch voelen ze zich af en toe nog wel ongemakkelijk over hun keuze. “De beschuldiging dat we de naam van ons kind hebben verkocht, doet ons toch erg veel pijn.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws