doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik terug in de ring voor titelstrijd

Het is een tijdje geleden dat we Rico Verhoeven voor het laatst in actie zagen, maar nu is het zover. Verhoeven neemt het opnieuw op tegen de Marokkaans-Belgische Jamal Ben Saddik. Dat belooft weer een hele strijd te worden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik terug in de ring voor titelstrijd
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De laatste keer dat we Rico zagen kickboksen was in 2019, toen hij won van Badr Hari, die door een blessure het gevecht noodgedwongen op moest geven. Het laatste gevecht tegen Jamal Ben Saddik vond plaats in 2017. Dit ging gelijk op, met een paar goede aanvallen van Ben Saddik in de vroege rondes, maar aan het begin van de laatste ronde wist Verhoeven zijn tegenstander te duizelen met een trap tegen het gezicht. Kort daarna won hij het gevecht door TKO.

Slecht persoon

Verhoeven en Ben Saddik hebben geen goede band met elkaar. Tijdens de startdown voor hun laatste gevecht werd Rico door zijn tegenstander in het gezicht gespuugd. Het leverde Ben Saddik een boete op en Verhoeven was woedend door de situatie. Hij noemde Ben Saddik een ‘slecht mens’ toen hij het incident besprak in een podcast met Radio-DJ Fernando Halman.

Dit bericht bekijken op Instagram

Only time will tell...

Een bericht gedeeld door Jamal Ben Saddik (@jamalbensaddik) op

Het gevecht zal plaatsvinden in 2021. Waar of wanneer is nog niet duidelijk en we weten ook nog niet of er publiek aanwezig zal zijn, maar spectaculair wordt het in ieder geval wel!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws