doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Voetballer vermoord door teamgenoten vanwege slecht verdedigen

We hebben allemaal wel eens iemand gezien die niet echt enthousiast was als het om verdedigen ging. Bij een vriendschappelijke wedstrijd in Oeganda was dat niet anders, maar daar werd het slechte verdedigen één van de spelers fataal.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Voetballer vermoord door teamgenoten vanwege slecht verdedigen

Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen twee teams in Lamwo, een noordelijk district in Oeganda, zorgde een fout van de 22-jarige Churchill Owaci voor een doelpunt voor de tegenstanders. Twee teamgenoten van de man raakten met hem in discussie, waarna het tweetal hem aanviel. De drie werden uit elkaar gehaald en kwamen zonder verwondingen uit het gevecht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Toen de wedstrijd was afgelopen en de teamgenoten van Owaci op hun fiets stapten, besloot de 22-jarige uit wraak om één van hen van de fiets te duwen. Dit leidde tot een gevecht, waarbij Owaci gewond raakte. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden, waar de man aan zijn verwondingen is overleden.

Inmiddels zijn er twee verdachten opgepakt voor de aanval op Owaci. Het gaat mogelijk om de twee teamgenoten met wie hij eerder tijdens de wedstrijd in discussie raakte.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws