doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Aartsbisschop verbrandt altaar waar priester trio op had

In het Amerikaanse Pearl River heeft een woeste aartsbisschop een altaar uit zijn kerk gehaald en in brand gestoken, nadat bleek dat een priester twee vrouwen, waaronder een dominatrix, binnen had gelaten in de kerk voor een trio.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Aartsbisschop verbrandt altaar waar priester trio op had

De priester, Trevis Clark, werd afgelopen week samen met de twee vrouwen betrapt door een voorbijganger die zag dat er nog licht brandde in de al gesloten kerk. De nieuwsgierige wandelaar opende de deur en zag dat er een niet zo christelijk tafereel plaatsvond op het altaar. Het drietal was net bezig een opname te maken van hun avontuurtje.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De voorbijganger maakte een video en liet deze zien aan de politie, die later arriveerde en het drietal arresteerde. De vrouwen klaagden, aangezien de priester hen zelf binnen had gelaten in het gebouw, maar dat was niet de reden voor hun arrestatie. Ze verbraken een wet die het mensen verbiedt om de daad te verrichten op een locatie die voor buitenstaanders zichtbaar is.

De aartsbisschop, Gregory Aymond, was laaiend toen hij het nieuws hoorde. Het altaar waarop de drie hun pleziertje hadden is meteen uit de kerk verwijderd, waarna de aartsbisschop het ontheiligde object in de fik heeft gestoken. Een nieuw altaar wordt zo snel mogelijk geïnstalleerd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws