doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mannen op zoek naar aangespoelde coke aangehouden in Zeeland

Afgelopen week kwam er een berichtje binnen van de politie dat er een behoorlijke lading cocaïne aangespoeld was op het strand bij Borssele in Zeeland. Zulk nieuws trekt natuurlijk wat enthousiaste strandjutters aan en een paar van die kerels werden dit weekend in de boeien geslagen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mannen op zoek naar aangespoelde coke aangehouden in Zeeland

Vorige dinsdag werden er opeens honderden aangespoelde pakketjes met opdruk van verschillende soorten dieren gevonden op een strand bij Borssele. Er werd al snel vastgesteld dat het om een grote lading cocaïne zou gaan. Toen het nieuws eenmaal bekend was, werd het strand afgezet en hebben de douane en politie alle gevonden pakketjes samen veiliggesteld.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dit weerhield een paar hoopvolle gelukszoekers er niet van om de rest van de week toch nog op jacht te gaan naar wat achtergebleven coke. De politie heeft zes mensen aan moeten spreken, waarvan 2 zich in een verboden deel van de duinen probeerden te verstoppen. Zij konden rekenen op een boete.

De hoofdprijs voor het minst geloofwaardige verhaal gaat naar twee knapen die honderd kilometer hadden gereden om ‘even een luchtje te scheppen’. De politie tikte ze op de schouder terwijl ze uitgebreid de hele kustlijn aan het controleren waren. Toen de agenten daarna de auto van de twee goudzoekers controleerde, bleek dat ze zelf al heel wat cocaïne mee hadden genomen. Eén van de mannen mocht meteen met de politie meerijden.

Laatste nieuws