Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Honger? Een Australisch restaurant serveert nu een hotdog van drie kilo

Zin in een kleine hotdog voor de lunch? Dan ben je bij restaurant Ninth Street in Australië helaas aan het verkeerde adres, want bij hen kun je alleen terecht voor de grote trek. Dit 'beschaafde' eethuis biedt vanaf nu een gigantische hotdog aan voor een zacht prijsje van zo’n 50 Australische dollars.

Honger? Een Australisch restaurant serveert nu een hotdog van drie kilo

De hotdog zelf was net niet genoeg om de drie kilo te halen, dus je krijgt ook nog een stevige lading patat bij je maaltijd. Voor ongeveer 50 euro krijg je waar voor je geld, zeker wanneer je erin slaagt om deze mammoet van een hotdog binnen een half uur naar binnen te schuiven, want dan krijg je je geld meteen terug. Winnaars krijgen ook nog een t-shirt, een foto die in het restaurant wordt opgehangen en natuurlijk eeuwige roem.

Geen fastfood

Als je toevallig tijd hebt om heen en weer te vliegen naar Australië voor een snelle snack, houd er dan wel rekening mee dat we het hier niet over fastfood hebben. Het restaurant wil minstens 24 uur van tevoren de bestelling ontvangen, zodat alles piekfijn klaargemaakt kan worden voordat de kolossale worst geserveerd wordt. Eet smakelijk!

Bizar Unsplash