doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lange Frans: ‘Ik ben de minst gevaarlijke motherfucker van Nederland!’

Met zijn mediaoptredens en zijn podcast deed rapper en 'handenschudder' Lange Frans al het nodige stof opwaaien. Veel andere media hoeven hem niet meer te bellen -“Ik ben jullie fucking quote-machine niet!" - maar voor ons maakte hij een uitzondering. Panorama sprak ruim anderhalf uur lang met een van de meest omstreden Nederlanders van het moment.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Lange Frans: ‘Ik ben de minst gevaarlijke motherfucker van Nederland!’

“Ik ben inmiddels een woordvoerder geworden van een grote en snel groeiende groep mensen die zich zorgen maken. Mensen die inzien dat dingen niet kloppen. Complotdenker is een negatieve term die lang geleden door de CIA is bedacht om andersdenkenden als fantasten te bestempelen. Maar ik ben geen fantast. Ik ben een kritische denker. En ik ben niet de enige. Steeds meer mensen, nationaal en internationaal, zetten héle grote vraagtekens bij de informatie zoals ze die voorgeschoteld krijgen door de mainstream media en de overheid. En terecht.” (…)

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Ik vind het coronavirus net als 9/11 wel verdacht veel lijken op een gescripte productie. Ik herken het. Ik ben entertainer, ik verkoop zelf ook een show. Ik weet hoe je dat doet. Ik weet hoe je mensen krijgt waar je ze hebben wilt. Natuurlijk is er een virus, maar virussen zijn er zo veel. In een van mijn laatste podcasts bespraken we een nieuwsbericht uit 2016 waarin het ging over een agressief griepvirus dat rondwaarde. Opvallend veel Nederlanders kwamen door dat virus op de intensive care terecht. Het leek veel schadelijker dan voorgaande griepvirussen, zeiden medici in het artikel. Ook kerngezonde mensen gingen er aan dood. In 2016, hè? Is toen de hele wereld stopgezet? Waarom niet? En waarom nu wel? Ik zie het verschil niet. Het coronavirus is niets anders dan een goed gemarket griepvirus.”

(…)

"Een collega-artiest die veel in China optreedt vertelde mij ooit dat hij zich daar zo enorm verbaasde over hoe mak en gehoorzaam die Chinezen bevelen van zogenaamde gezaghebbers opvolgden. Hij vond dat eng om te zien. Die angst. En kijk nu eens naar ons? Kijk eens hoe we met z’n allen als makke schaapjes achter onze grote, lieve overheid aan lopen. Met onze mondkapjes. Ik doe daar niet aan mee. Ik denk liever zelf na. In 2007 zei ik in een programma van Jeroen Pauw al eens dat ik bang was dat de overheid ons allemaal wilde laten chippen. Daar werd toen hard om gelachen, maar als dat plan op dit moment niet kraakhelder op tafel ligt dan weet ik het ook niet meer. Chippen, vaccineren… het komt op hetzelfde neer.”

Benieuwd wat Lange Frans nog meer te vertellen heeft over 9/11, Bridget Maasland, fake news van de NOS en pedofielen in het Nederlandse justitieapparaat? Lees het hele interview morgen in de nieuwste Panorama of op Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws