doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man verkoopt zichzelf op Facebook om een vriendin te vinden

“Gratis en in goede staat” is hoe de 30-jarige Alan Clayton zichzelf beschrijft. Hij heeft een advertentie gemaakt om zichzelf te verkopen op Facebook. Nadat hij zonder succes probeerde om een date te vinden via een aantal datingsites, gooide hij het roer om en probeerde hij op deze manier de liefde te vinden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man verkoopt zichzelf op Facebook om een vriendin te vinden

Opeens waren al zijn vrienden getrouwd, terwijl de Britse Alan nog single was. Hij vond het maar niks en besloot dat het tijd was om een leuke dame aan de haak te slaan. De Britse vrachtwagenchauffeur besloot een aantal datingsites te proberen, maar had daar geen succes, dus toen koos hij ervoor om zichzelf maar online te verkopen.

Succes

Clayton had sinds de middelbare school pas één keer een date gehad en daar is helaas geen relatie uit voortgekomen, maar met deze stunt lijkt daar snel verandering in te komen. Hij heeft namelijk talloze reacties ontvangen, niet alleen van vrouwen uit zijn omgeving, maar van singles over de hele wereld.

De Brit heeft nu keuze zat, maar hij blijft realistisch. Gewoon iemand die een beetje in de buurt woont en zijn interesses deelt is genoeg.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws