doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Duitse arts verdoofde en verkrachtte meer dan 10 vrouwen

Een arts-assistent in het Duitse Bielefeld is aangehouden op verdenking van het verdoven en aanranden van meer dan tien vrouwelijke patiënten. Er werd al eerder onderzoek naar de man gedaan, nadat een patiënte aangifte tegen hem deed. Uit het onderzoek bleek algauw dat er sprake was van meerdere slachtoffers.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Duitse arts verdoofde en verkrachtte meer dan 10 vrouwen

De Duitser filmde hoe hij verschillende vrouwelijke patiënten verdoofde en daarna verkrachtte. Beelden van zijn misdaden werden ontdekt na een huiszoeking bij de verdachte, tegen wie al eerder aangifte was gedaan. Op dat moment werd hij al van minstens twee aanrandingen beschuldigd. Inmiddels blijken dat er al meer dan tien te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het ziekenhuis reageerde geschokt op het nieuws. Eerder hadden zij de man al een geschorst, omdat hij tijdens een MRI-scan een onnodig middel aan een patiënte toediende. Daarna nam de arts zelf ontslag.

In 2016 werd al een arts van het Beierse Bamberg aangehouden voor het verdoven en verkrachten van meerdere vrouwen. Hij kreeg acht jaar gevangenisstraf en een beroepsverbod van vijf jaar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws