doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Barney is back! Raymond van Barneveld maakt terugkeer bekend

In 2018 kondigde hij aan dat het einde van zijn carrière in zicht was. Na een paar matige seizoenen leek het alsof Raymond van Barneveld de dartpijlen dan toch definitief neer zou gaan leggen. Er kwam een spectaculair afscheid en de Hagenaar zou verder gaan als analist, maar nu heeft hij zich toch bedacht.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Barney is back! Raymond van Barneveld maakt terugkeer bekend

De afgelopen tijd had hij in het geheim aan zijn rentree gewerkt, maar nu was het dan toch tijd voor een officiële bekendmaking. “Ik mis het enorm en zal mijn uiterste best doen mijn tourcard zsm te halen om weer op de grote podia te mogen staan in de toekomst”, schrijft de 53-jarige darter op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Managers

Van Barneveld was al met zijn manager Jaco van Bodegom in gesprek gegaan over een comeback. 2022, dan zou het moeten gebeuren, maar daar kwam snel verandering in. Ben de Kok, de oude manager van Barney, bood aan om hem in het team van Bengi op te nemen, onder voorwaarde dat De Kok zijn manager zou worden. Van Barneveld ging akkoord en zo begon de terugkeer.

De Kok liet op RTL 7 weten dat hij niet bang is om Van Barneveld flink aan te pakken: "Ik ga erbovenop zitten. Ik laat de sessies op het strand en in de sportschool filmen en ik trap er niet in dat ik twee keer dezelfde beelden krijg opgestuurd. En als Raymond geen zin heeft om te trainen, dan kom ik hem zelf wel halen. Ik wil hem uit zijn comfortzone halen”, sprake de nieuwe manager van Van Barneveld.

Kan de dartlegende zijn oude niveau weer halen? Wij zijn in ieder geval benieuwd!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws