doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen kreeg onverwacht bezoek van Henk Kuipers

Dat vertelde hij gisteravond in de uitzending van Veronica Inside. Kuipers is al langere tijd een groot fan van het programma en was ook al eerder tijdens een uitzending in het publiek aanwezig. Zijn grote wens was om Johan Derksen ooit te ontmoeten en die wens is afgelopen zaterdag uitgekomen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Johan Derksen kreeg onverwacht bezoek van Henk Kuipers

Of een liefhebber van Veronica Inside alsjeblieft voor zijn verjaardag een kopje koffie mocht drinken met Johan Derksen. Dat was de boodschap die de oud-profvoetballer via een omweg had ontvangen. Johan ging akkoord en toen een paar dagen later de bel ging, stond daar plotseling Henk Kuipers voor de deur.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het was even schrikken toen Johan opeens oog in oog stond met de voormalig bodyguard van onder andere Bill Clinton en Mick Jagger, maar de twee wisten het al snel goed met elkaar te vinden. “Ik heb twee uur me de pestpokken gelachen”, zei Derksen in de uitzending van gisteravond.

Wilfred Genee

Aan het einde van het gesprek zouden de twee over Wilfred Genee gesproken hebben. Hij en Derksen zijn afgelopen zomer met elkaar in conflict geraakt over de zogenaamde ‘racisme-uitzending’ van Veronica Inside. Ondertussen werken ze wel weer samen aan het programma. Johan grapte dat hij Kuipers ‘een paar corrigerende tikken’ moest geven, nadat Kuipers zich negatief over Wilfred had uitgelaten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws