doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw spendeert 30.000 euro aan tatoeages

Een 55-jarige vrouw uit Duitsland heeft al zo’n 30.000 euro aan tatoeages uitgegeven. De tattooliefhebber heeft ondertussen het grootste deel van haar lichaam met inkt bedekt en is niet van plan om te stoppen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw spendeert 30.000 euro aan tatoeages

Pas op haar vijftigste zette de Duitse Kerstin Ehe haar eerste tattoo. Vijf jaar later en 30.000 euro verder zit ongeveer haar hele lichaam vol. De 55 jaar oude taxichauffeur zegt dat ze bijna al haar geld aan tatoeages uitgeeft, zo meldt Metro.uk. Ze drinkt niet, ze rookt niet en ze gaat niet op vakantie. Alles voor de inkt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het opvallende figuur van Kerstin bleef niet lang onopgemerkt. Op Instagram heeft ze ondertussen bijna 90 duizend volgers. Ze is ook begonnen met een OnlyFans-account, voor meer erotische content.

De reacties zijn verschillend. Veel mensen zijn enthousiast en complimenteren haar. Anderen vinden het raar dat iemand van 55 jaar zoveel tatoeages neemt, zeker als het er door ouderdom alleen maar minder goed uit gaat zien. Voor die laatste groep heeft Kerstin nog wel een reactie: “We worden allemaal oud en of je nou tatoeages neemt of niet: je huid gaat er toch oud en verrimpeld uitzien.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws