doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Advies van de autoriteiten: 'Doe het veilig, doe het buiten'

Ook in Barcelona gaat de strijd tegen het coronavirus verder. Mensen dragen mondkapjes, voetbal wordt zonder publiek gespeeld en de regering geeft allerlei adviezen. Nu komen ze met een hele bijzondere tip: als je de daad wil verrichten, kun je dat het beste buiten doen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Advies van de autoriteiten: 'Doe het veilig, doe het buiten'

De hoge heren in Barcelona hebben een gids geschreven met tips om verspreiding van het virus tegen te gaan. Volgens de Catalanen is het verstandig wanneer de daad ‘op grote, open en goed geventileerde plaatsen wordt uitgevoerd.’ Zo meldt onder andere ABC Cataluña.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In de gids wordt nog wel een aantal details genoemd. Als jij en je partner samen lekker in het gras gaan rollen, betekent dat niet meteen dat het 100 procent coronaproof is. Het is vooral belangrijk met wie je de bosjes in duikt. De autoriteiten in Barcelona geven aan dat je het beste een vaste partner kan kiezen. Avontuurtjes met mensen die je niet eerder hebt ontmoet verhogen de kans op verspreiding van het virus.

Alternatieven

Als je echt geen risico wil nemen, komt de gids met een paar ‘praktijken zonder fysiek contact’ die helemaal veilig zijn. Je kan elkaar ‘virtueel ontmoeten’ of samen een spannend filmpje kijken. Genoeg opties voor een leuke avond dus. Als je maar niet vergeet achteraf je handen te wassen!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws