doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Buschauffeur maakt inschattingsfout: rijdt dak van dubbeldekker vol kinderen af 

We maken allemaal weleens een inschattingsfoutje. Denken dat twee Big Mac-menu’s bestellen een goed idee is, bijvoorbeeld. De inschattingsfout van een Britse buschauffeur kwam hem echter wat duurder te staan dan enkel een overvolle pens. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Buschauffeur maakt inschattingsfout: rijdt dak van dubbeldekker vol kinderen af 

Een buschauffeur raakte vanochtend met een schoolbus een spoorbrug in Winchester, waarmee hij in een bijna vloeiende beweging het dak van de bus afschoor. De schoolbus zat vol met 60 kinderen tussen de 11 en 16 jaar oud. Een aantal raakte lichtgewond en drie van hen werden naar het ziekenhuis gebracht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nieuwe route

Naar verluidt wezen de inzittende kinderen de chauffeur erop dat hij een andere route dan gebruikelijk nam en dat de brug te laag was en dat de bus er niet doorheen zou passen. De bestuurder reed echter stug door.

Een getuige beweert tegenover Daily Echo dat de buschauffeur een nieuwe busroute volgde en ‘besloot er alsnog doorheen te gaan’ toen diegene de tunnel zag. “De hele bovenkant van de bus is eraf gescheurd. Een eerstehulpverlener vertelde me dat geen enkel kind echt serieus gewond raakte. Een enkeling liep verwondingen op, maar niets was ernstig.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws