doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw wil ex-vriend opgepakt hebben dus lijmt eigen vagina dicht 

Wat doe je als je je ex achter de tralies wilt zien verdwijnen? Je vagina dichtlijmen natuurlijk. Tenminste, dat is wat Vanesa Gesto deed.  
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw wil ex-vriend opgepakt hebben dus lijmt eigen vagina dicht 

We hebben allemaal wel een ex die we niet per se het aller, allerbeste wensen, maar de Spaanse Vanesa moet haar ex wel heel erg veracht hebben. Ze lijmde haar eigen edele delen dicht om zo haar ex voor de misdaad op te laten draaien. De betere wraakacties lijken echter niet aan Vanessa besteed. Voor haar daad draait ze elf jaar de bak in.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Volgens Vanesa ontvoerde haar voormalige vriend Ivan haar uit haar eigen huis en liet hij haar later halfnaakt en mishandeld achter aan de kant van de weg. Dit alles beweerde ze tegenover de autoriteiten nadat ze haar vagina dichtlijmde met – jawel – superlijm.

Betrapt

De Spaanse viel door de mand nadat la policía camerabeelden van een Chinese supermarkt bemachtigde. Erg tactisch bleek de werkwijze van Vanesa niet. Bij de supermarkt kocht ze lijm, een ‘kidnap kit’ en messen waarmee ze zichzelf later vermoedelijk verwondde. Ook ontdekten de onderzoekers dat haar verhaal niet helemaal klopte. Ze beweerde na de mishandeling aan de kant van de weg te zijn gezet door een zwarte auto, maar de enige auto op beeld bleek een vuilniswagen van de gemeente te zijn, aldus Mirror.

Even leek het snode plannetje van vagina-kitter te slagen. Ivan spendeerde een aantal dagen in de bak voordat aan het licht kwam dat Vanesa de mishandeling zelf verzonnen had. Vanesa kreeg daarna door Spaanse media de bijnaam la mentirosa del pegamento toegekend, oftewel: de lijmleugenaarster.

Straf

Vanesa moet haar ex een schadevergoeding van 25.000 euro betalen en openbare aanklagers eigen een gevangenisstraf van 11 jaar en 8 maanden. Vanesa’s advocaat – die geloofde in haar cliënts onschuld – was vastbesloten Vanesa bij te staan, maar ook zij heeft er inmiddels de brui aangegeven. In oktober 2016 bleek de española ook al geprobeerd te hebben haar vriend achter de tralies te krijgen met een verzonnen misdaad.

Tja Vanesa, je weet wat ze zeggen. Pas de derde keer is scheepsrecht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws