doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Stel faket verloving voor gratis drank

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit februari van dit jaar, een verloving faken voor gratis drank.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Stel faket verloving voor gratis drank

Corinne Miller en Adam Carroll hadden een slim plan bedacht om hun tripje naar Atlanta iets goedkoper uit te laten vallen: zich op gratis drank laten trakteren! Het stel was net een maand samen toen Adam voorstelde om publiekelijk een nep-verloving in scene te zetten, in de hoop dat andere bargasten hen op drankjes zouden trakteren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Barman

Het plan lukte! Adam ging in een volle bar op zijn knieën en de andere gasten werden helemaal meegesleept in de romance. Ze trakteren het 'pasverloofde' stel op shotjes en drankjes. Helemaal toeval was het niet: Adam en Corinne hadden van tevoren een barman en andere bargast ingelicht over het plan, in de hoop dat zij het gratis drankjesfestijn zouden aanwakkeren. En zo geschiedde.

Drie keer is scheepsrecht

Het plan werkte zo goed, dat ze het trucje diezelfde avond in een andere bar herhaalden, wederom met succes. Maar wat blijkt: Adam is nu voor een derde keer op z'n knieën gegaan. En dit keer voor 't echie! Niet in een bar, maar ten overstaan van vrienden en familie. En ook de derde keer heeft Corinne ja gezegd.

Het stel is een half jaar samen, maar: "We zijn al 8 jaar vrienden. We hebben dezelfde humor en kennen elkaar door en door. En op een gegeven moment sprong de vonk over. Dat tripje naar Atlanta was onze eerste trip als 'koppel'. Ik heb alle vertrouwen in onze toekomst", zegt Corinne.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws