doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zwangere vrouw bruut vermoord: moordenaar snijdt baby uit buik 

Met de belofte op een babyshower werd de hoogzwangere Flavia Godinho Mafra door een oude schoolvriendin naar een rustige locatie gelokt. Een messteek in haar buik en een klap met een steen op haar hoofd werden haar daar fataal. Haar ongeboren baby werd door de daders uit haar lichaam geroofd. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Zwangere vrouw bruut vermoord: moordenaar snijdt baby uit buik 

De 24-jarige Braziliaanse Flavia was 36 weken zwanger toen aan haar leven een abrupt einde kwam. Nadat ze inging op een uitnodiging voor een babyshower van een oude schoolvriendin werd ze op het zogenaamde feestje gedood en werd haar baby uit haar lichaam gestolen. De dader kreeg hulp van haar partner en na de brute moord dumpte het stel het lichaam van Flavia in een verlaten aardewerkwerf. Daar werd ze de volgende dag door haar moeder en man gevonden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Na de brute moord brachten de moordenaars de baby naar het ziekenhuis, waar de schoolvriendin en haar man werden gearresteerd. Haar partner bekende dat hij de 24-jarige om het leven bracht met een steen, zo meldt NSC Total reports.

Detective Paulo Alexandre Freyesleben e Silva bevestigt dat Flavia om het leven kwam door een scherpe steek in haar buik en door verwondingen aangebracht door een steen. Aan de politie zou de dader hebben verteld dat ze zelf een miskraam had gekregen in januari en dat ze daarna geobsedeerd raakte met een baby stelen. Het is niet duidelijk of de baby voor of na de dood van Flavia uit haar lichaam werd gestolen.

De baby, die de naam Cecília kreeg, blijft vooralsnog in het ziekenhuis in Brazilië waar ze antibiotica krijgt om te genezen van de verwondingen die zij opliep tijdens de aanval op haar moeder.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws