Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verpleegster legt ruim 61.700 euro neer voor plastische chirurgie

Na 61.700 euro uit te geven aan plastische chirurgie zou een vrouw toch een keer denken, genoeg? Maar niet de Australische Tara Jayne McConachy. Ze is inmiddels vijf borstvergrotingen verder en snakt naar meer. 

Verpleegster legt ruim 61.700 euro neer voor plastische chirurgie 

Menigeen zou met een luttele 60.000 euro op de bank een huis kopen, op luxe vakantie gaan of misschien zou dan eindelijk die dure bak eens voor de deur staan. Tara daarentegen gooide de centen over de balk voor een rataplan aan lichamelijke verbouwingen. Om precies te zijn: vijf borstvergrotingen, een neuscorrectie, bilimplantaten, facings, botox en fillers. En die waren allemaal niet te zuinig.

Of de 31-jarige er dan niet uitziet als een opgeblazen barbiepop? Jawel. En dat is ook precies waarvoor ze gaat. Sterker nog, ze wil nog meer werk laten doen. Om haar 'Limited Edition Barbie Doll'-status te behouden, wil ze nog een rib laten verwijderen en er staat een oogkleurverandering op de planning.

Nóg grotere borsten

In een interview met Daily Star geeft ze toe dat ze verslaafd is aan de operaties. “Het is uiterst verslavend en ik wil alweer grotere borsten”, aldus Tara, die nu al rondloopt met flinke harry's. Hoeveel ze nu precies heeft uitgegeven aan haar extreme hobby weet ze niet. “Ik weet niet precies hoeveel ik heb uitgegeven aan operaties, maar het komt makkelijk in de buurt van 100.000 Australische dollar.”

Zodra de corona reisrestricties worden ingetrokken wil Tara meteen afreizen naar Europa, want naast eerdergenoemde operaties wil ze óók nog een ooglidcorrectie, een wenkbrauwlift en wangimplantaten. Om het te bekostigen maakte ze een OnlyFans-account aan waar ze in drie dagen al 10.000 Australische dollar binnen harkte.

Maar of die geplande operaties nu wel zo'n goed idee zijn? Oordeel zelf.

Dit bericht bekijken op Instagram

Doll vibes 👄

Een bericht gedeeld door Tara Jayne (@tara_jayn3) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Peachy keen 🍑

Een bericht gedeeld door Tara Jayne (@tara_jayn3) op

Bizar
  • Still video Instagram