doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie rukt uit om geweerschoten, treft slapende man voor tv aan

Als er een melding over geweerschoten in een woning binnenkomt, moet de diender van de wet er wel op af. De Duitse politie trof na een dergelijke melding alleen iets anders dan wapengeweld aan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie rukt uit om geweerschoten, treft slapende man voor tv aan

Een overspelige man die zijn scheef gereden schaats bekoopt met een kogel in de borst, een stel kwajongens dat een wapen ‘bestudeerde’ of een simpele afrekening: verscheidene scenario’s om rekening mee te houden als er schoten zijn gelost in een woning. Met de nadruk op als.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De Noordrijn-Westfaalse politie kreeg woensdag verscheidene telefoontjes binnen van burgers die geluiden van een schietincident meldden. De politie rukte uit naar de desbetreffende woning in Keulen en trof op de ‘plaats delict’ enkel het veel te harde geluid van een actiefilm aan. Het wonderlijke van alles was nog wel dat de bewoner van het huis gewoon lag te meuren voor zijn kijkbuis.

Helemaal met de schrik kwam de schone slaper er niet vanaf. De agenten namen de 34-jarige mee naar het politiestation, maar lieten hem weer gaan nadat zijn identiteit was geverifieerd.

Volgende keer maar The Sound of Music opzetten? Slaapt wel zo rustig.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws