doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Doodverklaarde vrouw ontwaakt plotseling in uitvaartcentrum 

Levend begraven worden is de nachtmerrie van velen. Een Amerikaanse vrouw uit Michigan ontsnapte hier ternauwernood aan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Doodverklaarde vrouw ontwaakt in uitvaartcentrum 

Autoriteiten in de Amerikaanse staat Michigan verklaarden eergisteren een vrouw vroegtijdig dood. De 20-jarige bleek echter nog springlevend te zijn. Men realiseerde zich de grove fout nadat de vrouw al afgevoerd was naar een uitvaartcentrum in Motor City.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De brandweer rukte zondagochtend uit na een telefoontje over een 20-jarige vrouw die niet meer reageerde. Medici voerden ter plekke ‘levensreddende inspanningen uit’, zo verklaarde brandweercommandant Johnny Menifee, maar na dertig minuten vertoonde de vrouw nog steeds geen teken van leven. De Oakland County lijkschouwer verklaarde de vrouw vervolgens dood.

Oeps, foutje

Woordvoerder van Oakland Country, Bill Mullan, verklaarde daarentegen dat niet de lijkschouwer de vrouw dood verklaarde, maar dat het een dokter van de spoedeisende hulp was. Onduidelijkheid alom dus. Maar goed: wie dan ook maar verantwoordelijk was voor de fout, diegene zat op een behoorlijk dood spoor.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws