doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw treft compleet beschimmelde frikandel in frikandelbroodje aan

Wat doe je als je geen zin hebt in een gezonde lunch? Juist, die eet je dan gewoon niet. Een vette bek halen zat er voor Roxana Vermunt alleen niet in. Het frikandelbroodje dat zij bij de Bakker Bart in Bergen op Zoom haalde bleek vanbinnen volledig beschimmeld te zijn. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Frikandelbroodje blijkt volledig beschimmeld vanbinnen 

We namen allemaal weleens een hap uit iets wat niet te nassen bleek, maar een compleet beschimmeld frikandelbroodje hebben wij nog nooit tussen de kaken gehad. Toen Roxana een hap van haar lunch nam, leek het broodje wel van steen. Nadat ze op onderzoek uitging ontdekte ze dat de frikandel in haar broodje volledig beschimmeld was. “Echt goor”, schreef ze op Facebook.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op de Facebookpagina van Bakker Bart doet ze haar beklag en noemt ze het schandalig. Al snel daarna had ze contact met de bakker en er wordt intern uitgezocht hoe dit kon gebeuren. Of ze dat kunnen achterhalen is nog maar de vraag. Bakker Bart slingerde die dag nog 29 andere frikandelbroodjes over de toonbank en alleen die van Roxana bleek van binnen volledig verrot. Dat maakt het volgens de woordvoerder lastiger om te achterhalen hoe het kon gebeuren.

Wij spelen het in ieder geval op safe: we halen wel een broodje bal.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws