doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dit is de Playboy-shoot van Yvette uit Lang Leve de Liefde

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit februari van dit jaar, Yvette uit Lang leve de Liefde,
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Yvette voor Playboy Duitsland

In het programma Lang Leve de Liefde gaan diverse koppels op zoek naar hun zielsverwant. Zo ook een oude bekende van Playboy!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Lang Leve de Liefde

Mocht je het gemist hebben: in het programma Lang leve de liefde op SBS6 zagen we Yvette en Alwin. Tijdens een romantisch diner (met pannenkoeken) doen de twee een spelletje met dierenmaskers. Dan biecht Yvette op dat ze in het dagelijks leven ook wel eens 'bunny' wordt genoemd. Ze is namelijk Playboy-model!

Oosterburen

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

En dat klopt inderdaad! Yvette is bij Playboy geen onbekende. Zo stond ze in maart 2019 met 6 zonnige pagina's in het Nederlandse magazine, was ze in juni Playmate voor Playboy Duitsland en sierde ze ook de cover van de december-editie van onze Oosterburen. Benieuwd naar een (ongecensureerde) behind the scenes video van haar zonnige shoot? Die vind je hier.

Op haar Instagrampagina vinden we ook een aantal foto's uit de serie, geschoten door fotograaf René de Haan:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws