doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen kraakt Femke Halsema: 'Mevrouw wil even scoren'

Van der Gijp en Genee voor het eerst weer samen aan tafel

Het was een tijdje stil rondom de VI-mannen en hun ruzie, maar gisteravond wisten Genee en Van der Gijp vriend en vijand te verbazen door de voorbeschouwing van Manchester City – Olympique Lyon te bespreken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Van der Gijp en Genee voor het eerst weer samen aan tafel

Nog maar een paar weken geleden brak bij Veronica Inside de pleuris uit vanwege een 'racistische grap' van voetbalanalist Johan Derksen. Het daaropvolgende 'kruisverhoor' van Wilfred Genee werkte als een rode lap op een stier: in plaats van de boel te sussen ontplofte de toch al gespannen sfeer tussen het drietal Genee, Derksen en Van der Gijp totaal. Een mediarel van jewelste volgde, en de talkshow is niet meer uitgezonden. Van der Gijp was woedend op Genee, die hij 'het Joegoslavië-tribunaal' verweet. "Dit komt nooit meer goed!", brieste hij een kleine twee maanden geleden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dat bleek mee te vallen. Wan wat schetste onze verbazing? Gisteren zaten de Van der Gijp en Genee voor het eerst weer samen aan tafel om de voorbeschouwing van een UEFA Champions League-wedstrijd te bespreken. En er kon zelfs een grapje af.

'Er zit je iets dwars..'

Tijdens de voorbeschouwing werd aangekondigd dat Wim Kieft samen met René van der Gijp de wedstrijd zou voorzien van commentaar. Presentator Wilfred Genee benoemde in de opening dat hij het ‘goed’ vond om Van der Gijp weer aan tafel te hebben. “Er zat je wat dwars, begreep ik,” grapte Genee aan tafel.

Van der Gijp kon rekenen op flink wat applaus aan tafel van het publiek in de studio. “Ja, ik heb gisteren een harinkje gegeten op de markt. Dat kwam even niet lekker naar boven vannacht. Maar nu ben ik weer topfit,” reageert de voetbalanalist gevat. Genee antwoord nog kort met ‘mooi’ en ging vervolgens over tot de orde van de dag. Klaar was Kees. Johan Derksen heeft nog niet gereageerd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws