doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dave Roelvink heeft een 'nieuwe' vriendin, en dit is d'r

Dave Roelvink mag dan op de weg niet zo goed scoren, bij de dames doet hij dat wel. Hij is namelijk weer gelukkig in de liefde. En de 'nieuwe' dame in kwestie.... is helemaal niet zo nieuw. Kijkt u even mee?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dave Roelvink

Dave is namelijk weer samen met zijn jeugdliefde! Dat laat hij weten aan RTL Boulevard.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Verliefd

In 2015 liep de relatie ten einde, maar Dave en zijn oude vlam geven het een nieuwe kans. Volgens de dj zijn de wonderen de wereld nog uit.

"Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten", vertelt hij.

Tatoeage

Dave vertelt dat tijdens hun etentje alles weer zoals vanouds voelde. "Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?".

Benieuwd naar wie Dave's hart opnieuw heeft weten te veroveren? De dame in kwestie heet Jazzlyn. En, zo vertelt Dave, ze was zijn eerste vriendin. Maar Dave is Jazzlyn haar naam letterlijk en figuurlijk nooit vergeten, die prijkt namelijk op zijn lichaam: "Mijn eerste tatoeage was haar naam, dus ik heb er nu dubbel plezier van", grapt Dave.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ @jazzlyn__d

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws