doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Terugkijken: Max Verstappen viert Silverstone-overwinning

Onze eigen Max Verstappen maakte de toch al schitterende zomerzondag gisteren nog een stukje mooier met de spectaculaire winst op Silverstone. Hier zie je hoe hij die prachtige overwinning vierde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Verstappen.

Heb jij onze Max gisteren zien zegevieren? Wij uiteraard wel. Wat een middag. Eigenlijk geheel onverwacht wint onze Red Bull Racing-held de 70th Anniversary Grand Prix op het Britse circuit Silverstone. Vanaf P4 benut Verstappen zijn zachtere Pirelli-banden beter en daarmee laat hij de twee haast oppermachtig geachte Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas (ver) achter zich. En dat in Hamiltons thuisland.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De spectaculaire overwinning van Max maakt de race om het kampioenschap weer een stukje spannender. En vanzelfsprekend is ook het complete team hierom door het dolle heen. Het officiële Twitter-account van Aston Martin Red Bull Racing plaatste gisteravond een verslag van de festiviteiten. Onder meer Helmut Marko, Christian Horner en Toyoharu Tanabe zien we juichend langskomen. Je checkt de feestelijke beelden hieronder.

Ondertussen smult de sportpers in binnen- en buitenland van Max' overwinning. Zelfs de sportredactie van het Duitse blad BILD is blij dat de hegemonie van Mercedes eindelijk op de proef is gesteld.

Nagenieten!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws