doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Roxeanne Hazes zet pikante foto online: 'Geef jezelf liefde'

Broer en zus Hazes na vijf jaar eindelijk herenigd (+FOTO)

De strijdbijl tussen André en Roxeanne Hazes is na vijf jaar begraven. Geen wereldnieuws, maar wel even een vrolijk berichtje voor op de vrijdag. Zéker als je de foto ziet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Broer en zus Hazes na vijf jaar eindelijk herenigd (+FOTO)

Familie Hazes

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kijk, we snappen ook wel dat een aantal van onze lezers wellicht wat Hazes-moe is. En dan hebben we het niet over de muziek van die ouwe zelf, maar meer over de gigantische soap die om de Hazes-fam heen hangt. Want laten we eerlijk zijn: er viel een tijdlang geen touw aan vast te knopen. Eerst had André ruzie met Rachel, toen ook met Roxeanne, toen was het weer goed met Rachel (want ging het uit met Monique), toen was het weer aan met Monique en was het nog steeds goed met Rachel, maar had Rachel ineens ruzie met Rox... de verhoudingen wisselden onderling sneller dan Frank de Boer van club.

Maar sindskort is het dan toch weer goed tussen de twee Hazes-telgen (dankzij vredesduif Monique) en kon een ontmoeting tussen broer en zus niet lang uitblijven. En dat moment is nu daar. Ik hoor u denken: waarom moeten we hier aandacht aan besteden? Nou, omdat de foto toch iets te aandoenlijk is om u als lezer te onthouden. Maar dat heeft vooral met de jongere generatie Hazes te maken.

Vrolijke vrijdag

Roxeanne heeft een kiekje van de hereniging op Instagram geplaatst, en eerlijk is eerlijk: die is best zoet. Neefjes Fender en André Jr. zijn namelijk zichtbaar in hun nop met deze nieuwe ontwikkeling: de twee knulletjes houden met blije bekkies elkaars hand vast. En laten we wel wezen: da's altijd mooi om te zien. Vrolijke vrijdag!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws