doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kadetten! Geraldine Kemper maakt poedelnaakt een plons (+FOTO)

Geraldine Kemper straalt in bikini (+FOTO)

Geraldine is op vakantie. En aangezien wij dit weekend in Nederland ook tropische temperaturen tegemoet gaan, geeft Gerrie alvast het goede voorbeeld.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Geraldine Kemper straalt in rode bikini

Aankomend weekend gaan we een heuse hittegolf meemaken. Plaatselijk kunnen we rekenen op 37 graden. Daar zitten maar twee dingen op. Ten eerste: genoeg drinken. En dan vooral gemeentepils hè? Hoe lekker zo'n goudgele pretcilinder ook smaakt: de echte dorstlesser komt uit de kraan. Niet van de tap. Helaas.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ten tweede: verkoeling zoeken! En daarmee bedoelen we niet per se met z'n allen naar het strand. Denk eens outside de box! Verken je lokale wateren, je vriezer, de grotten van Han.. opties te over. Voor de mensen met een tuin: opblaaszwembadjes zijn lifesavers. Bol.com levert ze vandaag nog bij je af als je wilt. Voor de mensen zonder tuin: sterkte. Het strand is voor jullie wat ons betreft.

Lekker spetteren met Gerrie

Geraldine Kemper geeft in ieder geval alvast het goede voorbeeld. De goedlachse blondine is op vakantie in La douche France en potdikkie, dat ziet er tropisch uit. Doe ons zo'n zwembad! Wij moeten voorlopig genoegen nemen met een zwemband... Althans, tot Bol.com voor de deur staat dan hè. Bij Geraldine zijn de coronakilo's daarentegen in geen velden of wegen te bekennen: Gerrie straalt erover in haar rode bikini. Lekker spetteren Ger, geniet ervan.

View this post on Instagram

Klaar voor het mooie weer? ✨💛☀️

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws