doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

In de herkansing: Rico Verhoeven en Badr Hari gaan de ring weer in!

Voor wie nog steeds baalt van de teleurstellende afloop van hét gevecht van vorig jaar hebben we goed nieuws: Rico Verhoeven en Badr Hari stappen namelijk opnieuw samen de ring in! Dat meldt kickboksorganisatie Glory.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rico versus Badr tijdens de staredown in 2019

Wereldtitel

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Of het puur om een wereldtitelgevecht gaat, wil Glory nog niet zeggen. Jamal Ben Saddik wacht namelijk al lange tijd om te mogen strijden tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, dus die zou logischerwijs eerst aan de beurt zijn. Momenteel zijn de onderhandelingen in volle gang en Glory hoopt binnenkort alle partijen bekend te maken. Een gevecht tussen Hari en Verhoeven is natuurlijk wel een topaffiche, en levert meer kijkcijfers (en dus meer geld) op. Maar goed, het moet natuurlijk wel een beetje eerlijk blijven hè? Fair play enzo. We zullen binnenkort wel meer over de planning horen, maar Glory hoopt dat het gevecht in december 2020 zal plaatsvinden.

Publiek

Waar het gevecht wordt gehouden (Arnhem of Amsterdam?) en of er ook (veel) publiek aanwezig zal zijn is in verband met de coronamaatregelen nog maar de vraag. Het zal in ieder geval live op tv worden uitgezonden. Het betekent een tweede herkansing voor Rico en Badr. Wat vorig jaar hét gevecht van de eeuw had moeten worden, eindigde in een anticlimax.

Rico Verhoeven, die al vijf jaar de ongeslagen wereldkampioen is, verdedigde zijn titel tegenover Badr Hari. En dat kostte Rico zichtbaar veel moeite. Badr was namelijk in topvorm en liet hem alle hoeken van de ring zien. Echter liep Badr in de derde ronde een beenblessure op en was hij (voor de tweede keer op rij) genoodzaakt om op te geven. Mocht dit gevecht doorgaan krijgen we misschien eindelijk antwoord op de vraag: wie van de twee zou winnen?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws