doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Red Bull zoekt Nederlander voor in hun pitcrew

Red Bull Racing pullde vorig weekend even de snelste pitstop ooit in de geschiedenis van de Formule 1. En het wordt nog mooier: het team van Max Verstappen zoekt versterking! Zei iemand 'droombaan'?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Pitstop Red Bull

Van 27 juli tot en met 6 september houdt Red Bull Racing de online 'Pitstop Challenge'. In de game moet je proberen zo snel mogelijk de banden van de auto van Max Verstappen of Alex Albon te vervangen. Ter illustratie: het team van Max deed dat in Brazilië vorig jaar tijdens de GP in een ongelooflijke 1,82 seconden. Genoeg voor Max Verstappen om de race te winnen, maar ook voor een wereldrecord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De challenge van de Red Bull mag dan wel online zijn, de uitbetaling is in real life! De winnaar van de challenge mag namelijk tijdens een Grand Prix meetrainen met de echte pitcrew van Red Bull Racing. En dat niet alleen: je mag ook iemand meenemen. Aangezien de komende tijd vrijwel niemand bij een Formule 1-race aanwezig kan zijn is deze prijs natuurlijk dubbel speciaal. Al kan het best zijn dat dit festijn pas in 2021 plaats gaat vinden. Wat het niet minder vet maakt overigens.

Meer weten of direct meedoen? De Pitstop Challenge is te vinden op www.redbull.nl/pitstop.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws