doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gezocht: professioneel wc-ganger met hoop poepervaring (m/v)

Kakken in stijl? Dit is het mooiste toilet van Nederland

Een rij pisbakken en flikkerend tl-licht? Niet bij rooftop bar BLOU in Arnhem. Hun 'kleinste kamertje' sleepte namelijk de titel Mooiste Toilet van Nederland’ in de wacht – want ja, ook daar zijn tegenwoordig wedstrijden voor.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Toilet

Lekker uitzicht

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Je ogen uitkijken terwijl je ondertussen een grote boodschap richting het riool stuurt? Op de wc van rooftop bar BLOU kan het. Hun prijswinnende toilet The Roofdrop is namelijk aangelegd in een ongebruikte liftschacht van 18 meter hoog. En je raad het waarschijnlijk al: de vloer is van glas.

Heel dik glas, dus je hoeft niet met samengeknepen billen op de pot te zitten. Dat kakt niet zo lekker. Het is allemaal volkomen veilig, dus je kan met een gerust hart je shit droppen. Dat zie je overigens niet onder je de diepte in gaan, maar verdwijnt in de muur. Wel zo fris.

Design

Liever niet naar beneden kijken? No problem: ook op ooghoogte kan je je lol op. Denk aan blauw marmeren muren, een gouden wasbak en goud-geëtiketteerde champagneflessen die in sfeervolle nissen in de ruimte staan. Ook vind je een speciale knop waarmee toiletbezoekers een lichteffect naar keuze kunnen instellen. Zeven kleuren schijten krijgt opeens een heel andere betekenis. Bekijk de foto's van het Mooiste Toilet van Nederland hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws