doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Het scheelde maar een paar seconden of Verstappen was niet gestart zondag

Wait, what? Keert de Nürburgring terug in de Formule 1?

Binnenkort worden weer drie nieuwe Formule 1-races toegevoegd aan de kalender voor 2020. En verrassend genoeg lijkt de kans aanwezig dat Hockenheim dit jaar niet aan de beurt komt, maar de Nürburgring wel. Zou het?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Nurburgring

Drie nieuwe circuits voor de kalender van 2020, dat is het gerucht. En met nieuw lijkt men ook écht nieuw te bedoelen, althans: ze stonden aanvankelijk niet gepland voor dit jaar. Het gaat om de Nürburgring in Duitsland, Portimao in Portugal en Imola in Italië.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dat zou dan betekenen dat er een derde Grand Prix in Italië bij komt voor dit jaar, na Monza en Mugello. Voor Portimao wordt het de eerste Formule 1 Grand Prix, want nadat het circuit geopend werd in 2008 verviel de GP van Portugal. De terugkeer van de Nürburgring op de kalender is nog wat opvallender, want dat circuit had het financieel lastiger dan de Hockenheimring, waar de afgelopen twee jaar de GP van Duitsland werd verreden.

Van Imola is de terugkeer op de kalender al zo goed als zeker en ook Portimao lijkt wel met pen geschreven te zijn. Maar de Nürburgring... die is vers op het geruchtencircuit. Hockenheim leek aannemelijker. Nog héél even wachten, want waarschijnlijk wordt het nieuws morgen (vrijdag) pas officieel bevestigd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws