doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Haha: nieuwe Yeezy-sneakers vergeleken met 'gesmolten Crocs' en Freddy Krueger

Kanye lijkt nu echt compleet de weg kwijt: 'Wil al twee jaar van Kim scheiden'

Britney Spears in 2007, dat is een beetje het gevoel dat we krijgen bij de laatste publieke uitingen van Kanye West. En dat belooft niet veel goeds.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kanye lijkt nu echt compleet de weg kwijt: 'Wil al twee jaar van Kim scheiden'

President Kanye

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het is geen beste week voor Kanye West. Voor wie nu pas aanhaakt, bij deze een korte samenvatting: Kanye West heeft zich verkiesbaar gesteld voor het komende presidentschap. Nu is dat gezien zijn rotsvaste geloof in zijn eigen genialiteit niet zo heel erg verrassend, maar zijn publieke optreden deze week was dat wel. Zo droeg hij een kogelvrij vest, en barstte in tranen uit. Waarom? Omdat toen Kim zwanger was van North, ze overwogen hebben abortus te plegen.

"Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ze had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik met zijn visie zou f*cken, hij dat ook met die van mij zou doen', schreeuwde een grienende Kanye. Niet de meest stabiele toespraak voor een toekomstig presidentskandidaat, maar daar bleef het niet bij.

Get Out

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Een dag later ging hij op Twitter los over Kim en Kris, die volgens hem 'dokters op hem af zouden sturen.' Hij verblijft daarom op zijn ranch in Wyoming, omdat hij naar eigen zeggen zo ver mogelijk bij de Kardashians en Kris Jenner uit de buurt wil blijven. Bronnen hebben aan The Sun Online vertelt dat Kanye zijn vrouw en schoonfamilie voor geen meter vertrouwt: "Kanye is omringd door een klein groepje mensen die hij vertrouwt en hij vertrouwt Kim en haar familie niet. Hij is erg paranoïde en is ervan overtuigd dat hij bescherming nodig heeft voor Kim en Kris, ook al proberen ze hem alleen maar te helpen", aldus de bron. Kanye zelf liet op Twitter weten dat hij gevangen gehouden zou worden door Kim en Kris, net als in de film Get Out.

Scheiden

Maar alsof die aantijgingen nog niet genoeg zijn, lijkt Kanye nu helemaal finaal de weg kwijt. Zo schreef hij onder andere dat hij '5 miljard waard is', dat hij al twee jaar van Kim wil scheiden, en dat hij de oorlog met Kris Jenner aan wil gaan. De reden voor de scheiding zou ontrouw van Kim zijn, zo suggereert Kanye: "Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het hervormen van gevangenissen", schreef Kanye. De rapper lijkt hiermee te verwijzen naar de tijd dat Kim en Nicki Minaj's ex Meek samenwerkten om te spreken op de eerste Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018.

Rapper Meek is zelf een ex-gevangene en Kim lanceerde dit jaar een documentaire om misstanden in het Amerikaanse rechtssysteem aan te kaarten. Kanye lijkt te suggereren dat de twee een affaire gehad hebben. "Meek was respectvol, maar Kim is te ver gegaan." De tweets zijn inmiddels verwijderd, maar de screenshots lees je hier.

Bipolair

Kanye werd in 2016 ter observatie opgenomen in een een ziekenhuis in Los Angeles, nadat hij verschillende uitbarstingen en mogelijke inzinkingen had gehad Vorig jaar maakte hij bekend inderdaad een bipolaire stoornis te hebben. "Het is net als een gekneusde enkel, maar dan heb je gekneusde hersenen", aldus Kanye. Mensen die lijden aan een bipolaire stoornis maken periodes van extreme vreugde en somberheid mee. Dit worden manische en depressieve periodes genoemd. De kans is dus groot dat die stoornis de oorzaak is van Kanye's vreemde gedrag. Hopelijk krijgt (en accepteert) hij snel de hulp die hij nodig heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws