Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man krijgt verkeerd kraslot, wint miljoen

Wat is het lot? Soms is het 't verkeerde kraslot dat meer dan een miljoen waard blijkt te zijn.

Een paar loten.

Hoor dit. Een 57-jarige kerel uit de Amerikaanse stad Detroit is onderweg en merkt plots op dat zijn bandenspanning wat aan de lage kant is. Hij stopt bij een tankstation om z'n banden van een verse dosis lucht te voorzien. Voor de pompmachine heeft hij wisselgeld nodig. Hij wandelt het winkeltje binnen, wisselt wat contanten en doet er ook maar een kraslot bij. De caissière is schijnbaar aan pauze toe, want de 57-jarige krijgt het verkeerde lot overhandigd. En de rest is geschiedenis: drie keer krassen en de automobilist is 1,3 miljoen dollar (omgerekend ruim 1,1 miljoen euro) rijker. En dat terwijl hij om een Lucky 7's-kraslot van tien dollar vroeg en er eentje van twintig dollar kreeg.

Lees ook: onfortuinlijke vrouw houdt keelparasiet over aan sushi

De kersverse miljonair, die anoniem is gebleven, vertelt in een door de loterij uitgegeven verklaring: "De caissière bood mij nog aan het juiste lot te geven, maar iets zei mij dat ik het bij dit lot moest houden. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan!" De fortuinlijke krasser kreeg van de loterij overigens nog de keuze zeven ton meer te ontvangen, zij het verspreid over meerdere jaren. Hij besloot echter voor 1,3 miljoen in één uitbetaling te gaan.

Hadden wij waarschijnlijk ook gedaan. Maar goed, het enige dat wij door de jaren heen met krasloten gewonnen hebben, is een lichtere portemonnee..

Bizar
  • BSR Agency