doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man op de bon geslingerd voor 'provocatieve' scheet in richting van agenten

Vervelend, een beetje winderigheid. Het kan echter nog veel vervelender. Als je scheet tot een boete leidt, bijvoorbeeld.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De politie van Wenen.

Mensen komen op de meest bijzondere manieren in aanraking met Oom Agent. Dat heeft het tikken voor Panorama ons als webredactie na al die jaren wel geleerd. Dat je nu ook al in de penarie kunt komen voor het laten van een scheet, is echter wel nieuw voor ons.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een man uit Wenen had niet zo'n beste dag. De inwoner van de Oostenrijkse hoofdstad zat vorige maand rustig van het zomerse weertje te genieten op een bankje in een stadspark, toen enkele agenten voorbij kwamen zetten. Schijnbaar zagen de Weense politieagenten aanleiding de man aan te spreken, want verschillende media meldden dat de bankzitter "weinig coöperatief" was. Wat een routineuze aanhouding moest zijn, nam algauw een geurige wending toen de man voorover bukte en demonstratief een naar verluidt enorme scheet liet in de richting van de smerissen.

De agenten lieten het er niet bij zitten en slingerden de man op de bon. Hij kreeg een boete van maar liefst 500 euro. De politie van Wenen beargumenteert dat de winderige meneer het "openbare fatsoen" geschaad heeft. Gelukkig liet de politie ook weten een per ongeluk ontglipte scheet niet te zullen beboeten.

We hebben een donkerbruin vermoeden dat de dader behoorlijk baalt van zijn peperdure scheet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws