doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Yolanthe reageert op verzoenpoging Wesley Sneijder

In showbizzland is het nog altijd het gesprek van de dag. Komen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder weer bij elkaar?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Yolanthe

Anderhalve week geleden biechtte Sneijder op tv bij Beau op dat hij nog altijd hoopt dat het goed komt tussen hem en Yolanthe, de vrouw met wie hij al meer dan een jaar in scheiding ligt. “We kunnen elkaar weer wat vaker zien. We zullen zien waar dat naartoe gaat leiden,” luidde hij zijn voorzichtige verzoenpoging voor het oog van 730.000 kijkers.

Nu reageert Yolanthe openlijk in weekblad Privé. “Ik zal altijd van Wes houden. Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien. Het is niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen de handdoek in de ring hebben gegooid. Er zijn dingen die je met het publiek deelt. Daar hoop je samen dan nog uit te komen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Verdrietig
De voormalige actrice van Onderweg Naar Morgen, die met Sneijder één zoon heeft (u weet wel: Xess Xava), kan niet zeggen of de twee ooit nog samen komen. “Ik zal altijd in de liefde blijven geloven. Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien,” aldus Yo. “Ik ben een gelukkig mens, maar ik heb ook mindere dagen of momenten waarin ik verdrietig ben of dingen liever anders had gezien. Ik heb een lange, moeilijke periode achter de rug en ik ben er nog niet helemaal, maar ik doe mijn best.”

Dus vrijgezelle heren, sla u slag en troost deze dame!

Laatste nieuws