doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

GP van Oostenrijk: hoe laat rijdt Max Verstappen vandaag?

Vanaf vandaag gaat de Formule 1 eindelijk weer van start. De Grand Prix van Oostenrijk, waar Max Verstappen de afgelopen twee jaar won, is vandaag aan de beurt. Dit zijn de tijden van de live-uitzendingen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
GP van Oostenrijk

Na vier lange (hele lange) maanden wachten kunnen de Formule 1-fans vandaag eindelijk weer hun hart ophalen. Over een krap uurtje (om 11.00 uur) begint de eerste vrije training. Het belooft de eerste keer te zijn dat we de auto's van 2020 echt zien rijden. In Barcelona reden alle teams met maar een van hun twee wagens, terwijl nu alle rijders tegelijk de baan op kunnen. De tweede sessie vindt plaats om 15:00 van middag. Deze vrijdag is dus goed voor drie uur raceplezier op TV.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zaterdag is de dag van de kwalificatie, waarop eindelijk te zien is wat de auto's nou echt kunnen. Voor het eerst krijgen we een glimp van de competitie. Is de Mercedes echt overheersend? Geeft de upgrade van Honda Max Verstappen en Alex Albon een extra kans op een overwinning? Wat gaat Ferrari doen? En belangrijker: wat doet Vettel nu hij niets meer te verliezen heeft?

De derde vrije training start zaterdag om 12:00 's middags. Om 15:00 is het dan tijd voor de spannende kwalificatie. Zien we Max op pole position?

Op zondag is dan de echte race: om 15:10 gaat het racecircus van start. Zin in!

Tijdschema

  • Vrijdag 11:00-12:30 Vrije training 1
  • Vrijdag 15:00-16:30 Vrije training 2
  • Zaterdag 12:00-13:00 Vrije training 3
  • Zaterdag 15:00-16:00 Kwalificatie
  • Zondag 15:10 GP van Oostenrijk 2020
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws