doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bridget wederom verwikkeld in Hazes-relletje

Er lijkt geen einde aan de 'Bridget-Hazes'-soap te komen. Alleen gaat het dit keer niet om Bridget en André of Bridget en Rachel, maar om Bridget en Roxeanne. Volgt u het nog?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bridget wederom verwikkeld in Hazes-relletje

Gebeten hond Bridget

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Eén ding is zeker: Bridget is in alle scenario's de gebeten hond. Want wát La Maasland ook doet, in de ogen van het grote publiek is het sowieso altijd verkeerd. Ook nu. Bridget reageerde namelijk onder een video die Roxeanne Hazes op haar Instagram had gezet ter ere van haar vader. Die zou gisteren namelijk 69 zijn geworden. In de video is te zien hoe een kleine Roxeanne geïnterviewd wordt door André Hazes sr. Ze schreef erbij: 'Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste.'

Monique

Bridget plaatste in een reactie twee hartjes onder de video. En kreeg vervolgens een lading azijn over zich heen, want Monique (die sindskort weer contact met Roxeanne heeft) had even daarvoor een reactie geplaatst. En blijkbaar kan het niet dat twee mensen die een wat heikel verleden met elkaar hebben beiden iemand anders een hart onder de riem willen steken.

"Goh, jij denkt bij jezelf: Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven" en "Ja, ze moet ook van zich laten horen, heeft een bord voor haar hoofd", waren slechts een greep uit de reacties. De mening van het publiek is duidelijk: Maasland moet de familie Hazes gewoon met rust laten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws