doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Is de Hazes-strijdbijl begraven?

Fikse tegenvaller voor Rachel Hazes

Rachel Hazes is voor duizenden euro's de boot in gegaan. Die dacht ze namelijk nog tegoed te hebben van haar voormalig beste vriendin, maar die rechter dacht daar anders over.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rachel Hazes
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Rachel Hazes ligt in de clinch met haar voormalig beste vriendin Marieke van Beek. Nu ligt Rachel Hazes wel vaker met iemand in de clinch (bijvoorbeeld haar eigen kinderen), maar dit keer moest er toch een rechter aan te pas komen. Rachel zou namelijk nog duizenden euro's van Marieke krijgen. Helaas voor Rachel liep de rechtszaak ietwat anders dan ze had gehoopt.

Huurhoogte

Rachel kocht vier jaar geleden naar eigen zeggen een woning voor Marieke voor een bedrag van 260.000 euro. Hierbij zou een huurovereenkomst zijn aangegaan, waarbij Marieke Rachel iedere maand huur over zou maken. In die tijd waren de twee vrouwen nog beste vriendinnen, maar daar kwam later verandering in. 

Volgens Rachel was de maandhuur van deze woning 1450 euro. Echter betaalde Marieke elke maand 800 euro. De schulden zouden daarom ook flink zijn opgelopen, want Marieke huurt de woning al bijna vier jaar. Ook Marieke nog een contante lening van 9000 euro hebben openstaan bij Rachel. 

Verloren

De rechter had zijn twijfels over de schuldbewering van Rachel, en die heeft daarmee het kort geding verloren. Ze heeft dan ook geen recht op het bedrag dat ze van Marieke eist. De advocaat van Rachel laat weten dat gecompliceerde zaken bij een kort geding vaak niet uitgebreid genoeg behandeld worden, wat betekent dat de rechter niet in alle gevallen tot een goed oordeel kan komen. Hij laat dan ook weten dat Rachel verdere stappen zal ondernemen om toch tot een heldere uitspraak te komen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws