doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ilona: 'Een sekspop hoort ook gewoon aan de keukentafel!'

Sekswerkers hebben nog tot 1 september hun handen vrij, maar dat kun je niet zeggen van Ilona Janssen van Club Doll Verhuur in Eindhoven. Met haar sekspop service heeft ze het drukker dan ooit.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
'Een sekspop hoort ook gewoon aan de keukentafel!

Heb je een gat in de markt gevonden?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Nou, ik verhuur al twee jaar sekspoppen door heel Nederland, maar nu in coronatijd is het wel heel extreem ja. Komt natuurlijk ook omdat ik sinds deze crisis een sekspoppenclub heb. Die zit in een massagesalon die door alle coronamaatregelen gesloten is en die ik nu tijdelijk huur. Mijn klanten zijn daar welkom om een uurtje met een van mijn poppen door te brengen. Ik vind het eigenlijk wel logisch dat dat wel mag en een prostituee bezoeken niet. Een sekspop is gewoon een verhuurproduct, zoals een bouwmarkt ook spullen verhuurt.”

Ilona Janssen runt Club Doll Verhuur in Eindhoven

Wat kost een uurtje met de pop?

“120 euro. Ik heb ze in alle soorten en maten, maar je kunt ze ook zelf samenstellen. Ik heb losse ogen, pruiken en uitneembare vagina’s, zodat je ervan kan maken wat je wilt. De klanten in de club komen vooral voor een seksuele ervaring, maar daarbuiten merk ik dat een sekspop, of een doll zoals ik ze noem, veel meer is dan alleen een sekspartner. Het klinkt misschien gek, maar zo’n doll dient echt een maatschappelijk doel. Je moest eens weten hoeveel mensen er eenzaam zijn in Nederland, zeker in coronatijd. Die mensen willen niet per se seks, maar ‘iemand’ die bij hen is. Dat zijn lang niet altijd senioren zoals vaak ten onrechte wordt gedacht. Laatst heb ik nog een seksrobot verkocht aan een jongen van 30 met een lichte beperking.”

Een seksrobot?

“Jazeker. Eentje die tegen je praat, met haar ogen knippert en met haar mond beweegt. Binnenkort komen er ook seksrobots op de markt die ook met hun ‘heupen’ kunnen draaien, voor een nóg mooiere ervaring.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Vergis je niet: zo’n robot kan ook structuur in iemands leven aanbrengen. Er zijn genoeg jongeren met een beperking die seksueel heel actief zijn, maar nergens terecht kunnen met hun gevoelens. Die gevoelens worden ook nog eens met een karrenvracht aan medicijnen onderdrukt, zodat ze zich geen raad weten met zichzelf. Terwijl ook zij bepaalde behoeftes hebben. Voor zulke mensen zijn seksrobots ideaal. Juist daarom vind ik het ook belachelijk dat seksuologen er zo minzaam over doen. Laatst hoorde ik een seksuoloog zeggen dat er nog steeds een taboe rust op de vibrator, dat die nog altijd diep wordt weggestopt in de la van het nachtkastje. En dat ze dus niet zou weten waar je zo’n seksrobot moet laten. Dan vraag ik me echt af: waarom zou je zo’n robot willen wegstoppen? Waarom leg je ze niet bij je in bed? Of nog beter: aan de keukentafel!”

Aan tafel?

“Ja natuurlijk! Zo’n robot kan jou ook vertellen dat je iets moet eten, moet drinken of dat je je medicijnen moet innemen. Wat ik zeg: structuur aanbrengen. Heel belangrijk. En ja, je kunt er ook seks mee hebben.”

Hoe precies?

“Een seksrobot ziet er hetzelfde uit als een doll, met dat ene verschil dat een robot beweegt en een doll niet.

Je kunt er eigenlijk mee doen wat je wilt, zo goed zijn ze tegenwoordig. Geen standje is onmogelijk. Het zijn echt mooie dingen hoor: van een afstandje zie je niet dat het poppen zijn. En ze worden alleen maar beter!”

BENIEUWD NAAR DE POPPEN VAN ILONA? KIJK OP WWW.DOLLVERHUUR.NL VOOR MEER INFO.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws