doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Oké, nu we weer naar buiten mogen is de nood voor nieuw Netflix-materiaal wat minder hoog. Maar leuk blijft het wel! Deze films en series verschijnen in juli bij de streamingdienst.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Netflix series

Series

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

1 juli: unsolved mysteries

Hou jij wel van een beetje spanning en actie? Dan is deze documentaireserie een aanrader. Het gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. 

1 juli: Gotham - seizoen 5

In dit vijfde seizoen gaat James Gordon samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. 

17 juli: Cursed 

In de nieuwe fantasy-serie Cursed gaan we mee in het verhaal van Koning Arthur die zijn beroemde zwaard kreeg van de mysterieuze Vrouwe Van Het Meer, maar hoe heeft hij deze bemachtigd? Klinkt interessant.

18 juli: Suits seizoen 8, deel 2 

De populaire advocatenserie Suits komt terug met het achtste seizoen. In totaal komen er 9 seizoenen, dus we hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen. 

31 juli: Vis a Vis: El Oasis 

De stoere gevangenischicks Macarena en Zulema willen nog één grote diefstal willen plegen voor ze afscheid nemen van het criminele bestaan. Ze huren een team in om een baas van een Mexicaans drugskartel te beroven.

Films

1 juli: Catch me if you can 

Leonardo DiCaprio speelt in deze film speelt een jonge oplichter die dankzij zijn mooie praatjes enorm ver komt in het leven. Zijn slachtoffers denken hier anders over, en FBI-agent Carl Hanratty zit hem op de hielen. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

1 juli: Miami Vice 

In deze reboot uit 2006 zie je de rechercheurs Sonny Crockett en Rico Tubbs undercover gaan om een machtige bende drugssmokkelaars op te rollen.

1 juli: Insidious chapter 3 

Fan van horrorfilms? Dan is deze film zeker een aanrader. Een jong meisje verliest haar moeder op een ietwat verdachte wijze. Ze wil daarom contact zoeken met de geest van haar ma, maar dat gaat net iets anders dan dat ze gehoopt had.. 

23 juli: The Nun

Deze horrorfilm is ook zeker de moeite waard. In The Nun wordt een Roemeens klooster bezeten door een nogal angstaanjagend wezen. Het Vaticaan grijpt in en stuurt een paar duiveluitdrijvers naar de gemeenschap. Gaat vast niet van een leien dakje.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws