doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Krijg nou tieten! Voetballers met borsten

Vrouw geeft €45.000 uit om op een sekspop te lijken

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen de moeite waard is. Met vandaag, uit juli 2018, een mislukte metamorfose.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Wild lijkt op een levende sekspop

Levende sekspop

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De 32-jarige Victoria Wild gaf €45.000 uit om een levende sekspop te lijken. Het resultaat is niet om aan te gluren. Ze noemt zichzelf een levende Barbie. Ze heeft in totaal €25.000 uitgegeven aan alleen haar borsten. Met een cup van 32G lijkt het eigenlijk meer op heliumballonen die op ontploffen staan. Later volgden bilimplantaten en haar lippen.

Jeugd

‘Ik had een hele normale jeugd. We leefden in een klein dorpje op het platte land. Mensen noemden me toen Barbie. Maar ik haatte mijn borsten, deze waren slechts cup A. Daardoor kon ik niet naar mezelf kijken. Ik had toen de droom om een sexy bimbo pop te worden met grote borsten en lippen.’

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Toen ze 25 jaar oud was ontmoette ze haar vriend, een Italiaanse zakenman, die haar aangemoedigd heeft om haar droom om een sekspop te worden heeft aangemoedigd. ‘Hij houdt ook van mijn plastic look. Hij betaalde mijn operatie en nu ben ik echt de bom. Mannen houden allemaal van me.’

Het is tijd dat deze vrouw wakker wordt. Wat aan je lichaam willen veranderen als je ontevreden bent: helemaal prima. Maar deze vrouw heeft waarschijnlijk eerder geestelijke, dan cosmetische hulp nodig.

View this post on Instagram

Tell me guys do u like tanning? #tanning #sea #sun

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws