doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dierenbeul dumpt hondje in afvalbak Schiphol

Goorlappen proberen baby's te verkopen via Instagram, worden gepakt

In Iran zijn drie mannen opgepakt die via Instagram baby's probeerden te verkopen. De baby's werden aangeboden voor tussen de 8500 en 12.000 euro.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Niet één van de aangeboden baby's

Babyhandel

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gadverdamme, je hebt viezeriken en je hebt goorlappen van de bovenste plank: de drie mannen die in Iran zijn opgepakt omdat ze via Instagram baby's probeerden te verkopen vallen in de laatste categorie. Deze bloedzuigers kochten de baby's van 'arme families', die er tussen de 1060 en 2100 euro voor kregen. Vervolgens boden ze de baby's te koop aan voor 8500 tot 12.000 euro. De baby's waren tussen de 20 dagen en 2 maanden oud.

Instagram

Vervolgens besloten deze roofdieren hun illegale praktijken gewoon op Instagram te zetten. De baby's werden daar via advertenties aangeboden. Gelukkig ontving Instagram veel meldingen over de zieke praktijken en konden de mannen snel opgepakt worden. Facebook, het moederbedrijf van Instagram, zegt het volgende over de kwestie: "We staan geen content of gedrag toe dat leidt tot uitbuiting, waar het verkopen van kinderen voor illegale adoptie onder valt. We zijn ons bewust van de meldingen hierover en we zetten ons onderzoek voort."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws