doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Oh jee: nichtje Trump gooit met modder in nieuw boek

De 55-jarige Mary Trump heeft aangekondigd een boek te publiceren over haar oom Donald Trump. In het boek zullen een aantal schokkende en aangrijpende dingen staan over de president.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Donald Trump

Boek

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Mary zou wraak willen nemen op haar oom. Ze is van mening dat Donald haar vader aan zijn lot heeft overgelaten toen hij kampte met een alcoholverslaving. Mary is een dochter van Fred, de overleden broer van Donald. Het boek heet Too Much and Never Enough en zal verschijnen op 11 augustus.

Deze datum is opvallend: het is namelijk vlak voordat de Republikeinen in Amerika de nieuwe presidentskandidaat moeten kiezen. Zou ze nog even haast hebben gemaakt om alle modder voor die datum op te schrijven? Het zal in ieder geval niet geheel toevallig rond die tijd uitkomen...

Onthullingen

Maar goed, wat voor dirt staat er nou eigenlijk in? Komt'ie: Mary zal in het boek onder andere vertellen over de keer dat zij vertrouwelijke informatie van Trumps belastingaangifte aan The New York Times heeft doorgespeeld. Zo onthulde Mary dat de president betrokken is bij frauduleuze fiscale regelingen. Tot zover geen nieuws.

Maar, en dit is wel opvallend: ook de zus van Trump, Mayanne, doet een zeldzaam zegje over haar broer in het boek. Dát kan interessant worden. Wat Mayanne precies te vertellen heeft wordt niet onthuld. Afwachten dus. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws