Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Internationale studenten op racefietsjes van de A2 geplukt

Bizar nieuwtje vanaf de A2: daar vond de politie op de middenberm twee gestrande internationale studenten. Ze waren op de racefiets onderweg naar de IKEA. Voor een broodje hotdog.

Politie Landelijke Eenheid

Even voor de duidelijkheid: deze twee heldere lichten waagden meerdere keren (!) hun leven... voor een broodje hotdog van de IKEA. Laat dat even op u inwerken. Het woord 'student' mag u in de rest van dit stukje tussen aanhalingstekens lezen, want één ding is nu wel bewezen: sommige internationale studenten zijn dom.

Het is niet duidelijk of deze internationale studenten (een man uit Roemenië en een vrouw uit Slowakije (of andersom)) een opleiding deden aan de LTS Zwakstroom, maar ze zullen zeker niet in Nederland gekomen zijn voor de MBA Verkeerskunde. Anders waren ze niet op hun racefietsjes op de middenberm van de A2 verzeild geraakt. Want hoe de hel krijg je dat voor elkaar? Het is potverdorie een veertienbaans (14!) snelweg. Dan moet je toch wel heel weinig gewend zijn als dat op een fietspad lijkt.

Het duo was onderweg vanuit Amsterdam om bij de IKEA een broodje hotdog te gaan halen. Ze waren vanaf het fietspad eerst de A9 overgestoken en daarna de A2 over. Echt. Mind = Blown.

Het AD omschrijft het nog even extra duidelijk: "Even voor de duidelijkheid: dit zijn op de A9 eerst twee rijstroken plus een vluchtstrook in een blinde bocht, en vervolgens een hoofdrijbaan (de A2) met vijf rijstroken, een vluchtstrook en een redresseerstrook. Hiervoor moesten ze ook met fiets en al een paar vangrails over. Uiteindelijk hebben ze hun tocht in de middenberm gestaakt."

Omdat de politie de afzetting van de snelweg zo snel mogelijk wilde oplossen, heeft het duo alleen een strenge toespraak van oom agent moeten incasseren. Het proces verbaal is achterwege gelaten. Komen ze toch nog goed mee weg.

Misschien ook voor jou:
Na de kutkaars nu de climaxkaars: Gwyneth Paltrow melkt haar orgasme uit
Bizar
  • Autobahn.eu
  • Landelijke Eenheid Politie