doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ex van Dave Roelvink wanhoop nabij

Dave Roelvink rijdt Lamborghini Huracán van Mobicep in de prak

Dave Roelvink (ja, de zoon van Dries Roelvink) is gisteravond gecrasht met de Lamborghini Huracán van fitnessgoeroe Mobicep.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Lamborghini Dave Roelvink

Met hard werken in de sportschool en het verkopen van sportsupplementen werd Mobicepp een succesvolle ondernemer. Door zijn Youtubekanaal en zijn Instagram werd de influencer rijk genoeg om een mooie verzameling auto's op te bouwen. Hij heeft er inmiddels een minder, want Dave Roelvink reed gisteren met zijn Lamborghini Huracán tegen een hard voorwerp aan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dave Roelvink is juist bekend vanwege.. tsja van wat eigenlijk? De zoon van Dries Roelvink werkte eerst als model, maar kwam daarna in het nieuws vanwege het versieren van de dochter van een succesvolle ondernemer waarna zijn vrienden haar huis leeg roofden en hij een MeToo aan z'n broek kreeg. Iets met een bubbelbad. Daarna reed hij dronken over de Ring A10 van Amsterdam, deed bijdehand tegen de politie deed maar kreeg toch een milde straf. Daarna leek Dave zijn leven te hebben gebeterd. Hij was jaren samen met advocate Julia Mekkes, kocht met haar een huis en een hond, werkte als dj en zette samen met broer Donny een succesvolle zaak in Amsterdam op.

Maar nu is daar ineens een gecrashte Lambo. Dave is ongedeerd, maar de Lamborghini niet. Dave: "Bedankt voor alle lieve berichten❤️ Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen❤️"

Tegen de Telegraaf zegt vader Dries: "Dave’s vader Dries laat aan De Telegraaf weten dat Dave ongedeerd is. Dries zegt zich ’rot geschrokken te zijn’. „Ik zei hem ’s middags nog: ’kijk uit met deze vreselijk snelle auto die je geleend hebt’.” Ook meldt hij dat er van de geruchten dat er drank in het spel geweest zou zijn niets waar is. „Hij drinkt al maanden niet”, aldus Dries." Tsja, die 610pk onder de motorkap van een Lamborghini Huracán is ook niet niks...

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws