doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wielerbabe Puck Moonen maakt er een kliederboel van

Nu het wielerseizoen behoorlijk op z'n gat ligt, hebben de profs tijd voor klussen die normaliter op de plank blijven liggen. Zo ook Puck Moonen, die middenin een verbouwing zit.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Puck Moonen

Maagdelijk wit

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Puck Moonen laat op Instagram zien dat ze gisteren bezig was met wat muurtjes witten. Of nou ja, muurtjes... haar handen lijken het grootste slachtoffer van de verfkwast te zijn geworden. Al passen ze daardoor wel bij het maagdelijk witte pakje dat ze aanheeft. Dat het kwik gisteren in Rosmalen nauwelijks boven de 15 graden uitkwam kon Puck duidelijk niks schelen: gewapend in een korte broek en hemdje ging Puck haar muren te lijf. Krijg je het ook gewoon warm van. Schilderen dan hè?

Hou het maar bij fietsen

Haar volgers kunnen de foto in ieder geval wel waarderen, al kan een enkeling het niet laten om een kleine kanttekening te plaatsen over de kliederboel die Puck ervan gemaakt heeft: "Hou het maar bij fietsen", zegt er één. Flauw hoor. Want ja, Puck's handen en vloer mogen dan onder de witte verf zitten, het levert wel leuke foto's op. En met een wielerseizoen dat op z'n gat ligt zullen we daar zeker niet over klagen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws