doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gedumpte gozer neemt zoete (en peperdure) wraak

Elke zondag delen we een internetklassieker, een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit augustus vorig jaar, wraak.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Gedumpte gozer neemt zoete (en peperdure) wraak

Wat doe je als je alles op alles hebt gezet om het meest romantische huwelijksaanzoek (inclusief onbetaalbare verlovingsring) op touw te zetten en je vriendin maakt het opeens uit?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Australiër Brendan Beasley had het helemaal voor elkaar. Hij zou zijn vriendin verrassen met een heerlijke vakantie op het prachtige Griekse eiland Santorini. En alsof dat nog niet genoeg was, zou hij aldaar op z'n knieën gaan en zijn meisje 'vragen'. Uiteraard hoorde bij dat romantische plan een verlovingsring. Beasley, elektricien van beroep, schafte een peperduur exemplaar aan. In totaal was hij na het boeken van de reis en het aanschaffen van de ring zo'n 10.000 euro lichter. Da's niet mis.

Donderslag bij heldere hemel

Een paar dagen voor de reis op het programma staat, slaat het noodlot plots toe. Na een relatie van drie jaar maakt Brendans vriendin het uit. Het komt als een donderslag bij heldere hemel. Bovendien geeft ze hem geen reden voor het uitmaken. Brendan en z'n ex gaan dan ook niet als vrienden uit elkaar. Gelukkig besluit onze Australische held wel gewoon de reis naar Santorini af te leggen. Geboekt is geboekt, niet waar? De verlovingsring retourneert hij niet: Beasley neemt het sieraad gewoon mee naar Europa. Eenmaal in Santorini beklimt Brendan een rots, waar hij beslist voor eens en altijd afscheid te nemen van zijn demonen. De touroperator filmt hoe Brendan de peperdure ring van deze symbolische locatie (misschien had hij haar hier wel ten huwelijk gevraagd) de zee in flikkert. Het filmpje check je hier.

Canadese meid

Brendan zou later verklaren dat met deze impulsieve maar oh zo lekkere actie een enorme druk van zijn schouders viel. Spijt heeft hij dus niet, ook al is 'ie behoorlijk wat geld kwijt. En oja, tijdens z'n reis leerde 'ie ook nog een Canadese meid kennen. Met haar heeft hij nu een relatie.

Eind goed, al goed!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws