doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man met voetfetisj jat 126 paar slippers 'om seks mee te hebben'

Koppel organiseert 'enorme orgie' om lockdown mee af te sluiten

De lockdowns in verschillende landen waren voor niemand een pretje, maar voor hitsige singles een ware beproeving. Velen gaven aan nog nooit zo lang droog te hebben gestaan. Een koppel uit Philadelphia besloot daarop een wel heel bijzonder feestje te organiseren.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De orgie heeft een Avengers-thema

Enorme orgie

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Lichttechnicus Bob (26) en sekstherapeute Alyssa (25) uit Philadelphia zijn gelukkig getrouwd, maar ook behoorlijk open-minded. Ze organiseren namelijk een 'enorme orgie' om de lockdown-droogte mee af te sluiten. Al begon het als een grapje.

"We weten dat veel mensen nog nooit zo lang droog hebben gestaan als in de afgelopen periode", laat het stel weten. "We wilden via een grapje mensen wat opvrolijken, dus besloten we flyers in onze buurt op te hangen met daarop een uitnodiging voor de Post-Pandemic Pan-Philadelphia Orgie. We dachten dat mensen dat wel grappig zouden vinden, maar er bleek daadwerkelijk een enorme animo te zijn!"

Huiskamer te klein

Inmiddels hebben zich zo'n 80 mensen aangemeld voor het 'evenement'. Dus besloot het koppel om het dan maar echt door te laten gaan. "We hadden nooit verwacht dat het zo'n hit zou worden, dus vandaar dat we in het begin ook nog wel mensen hebben afgewezen met de verklaring dat het een grapje was. Maar nu er zoveel animo voor is gaan we het gewoon doen ook!" laat Alyssa weten. Al moet er nog wel gezocht worden naar een locatie: "Onze huiskamer is helaas te klein."

Wie interesse heeft en in de buurt van Philadelphia woont kan zich aanmelden. Vergeet niet ook een leuke outfit te scoren, want de orgie heeft een Avengers-thema: "Dat leek ons wel passend, want dan kan iedereen een masker op." Al wordt daar waarschijnlijk geen mondmasker mee bedoeld...

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws