'Wesp from hell' duikt op in Westerse wereld

Dierenbeul dumpt hondje in afvalbak Schiphol

Op Schiphol is een dierenbeul in zijn kraag gegrepen. De man dumpte namelijk zijn hondje in een afvalbak omdat die laatste het hotel niet in mocht.
Dierenbeul dumpt hondje in afvalbak Schiphol

Dierenbeul

Dierenbeulen en pedofielen: ze verdienen allebei een speciaal plekje in de hel. Gelukkig worden ze met regelmaat gepakt. Zo ook afgelopen week, toen een dierenbeul op Schiphol in zijn kraag werd gegrepen. De man had namelijk zijn hondje, een Yorkshire terriër, in een afvalbak gedumpt. De reden? Het beestje werd na de paspoortcontrole niet toegelaten in het hotel van de man. Dus besloot de man zijn huisdier maar in een prullenbak achter te laten.

Koninklijke Marechaussee

Gelukkig werd het beestje aangetroffen door de Marechaussee, die aan de hand van camerabeelden als vrij snel de 'rechtmatige eigenaar' wist op te sporen. De man, die op doorreis was, kon kiezen: of 1500 euro boete betalen en zijn hond meenemen, of het dier afstaan en de asielkosten betalen. De man koos voor het laatste.

Het diertje is inmiddels veilig overgedragen aan de dierenbescherming. De Koninklijke Marechaussee plaatste een foto van het hondje op hun Instagram-pagina, waarbij ze verslag deden van het voorval. Volgers zijn woest op de onverschillige 'eigenaar', en een enkeling heeft al aangeboden het hondje te adopteren. De foto is inmiddels verwijderd, dus de kans is groot dat het hondje een nieuw thuis heeft gekregen. Eén ding is zeker: het beestje is nu sowieso af dan in handen van die dierenbeul.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2df87d4cf45', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws