Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Temptation-verleidster als eerste Vlaamse op cover internationale Playboy

De Vlaamse Temptation-verleidster Angelique Preud d'Homme zal als eerste Vlaamse ooit de cover van de internationale Playboy gaan sieren.

Temptation-verleidster Angelique op cover internationale Playboy

Temptation Island

Angelique Preud'homme (23) is momenteel te zien als verleidster in Temptation Island. Maar de Vlaamse schone timmert ook aardig aan de weg als model. En nu heeft ze een wel hele mooie klus te pakken: ze is namelijk uit honderden modellen geselecteerd om de cover van de internationale Playboy te sieren. Dit nummer verschijnt in acht landen, waaronder de VS.

Eerste Vlaamse

Ze heeft daarmee een mooie primeur te pakken: ze is namelijk de eerste Vlaamse die de cover van deze internationale editie sier. Iets waar ze (met recht) 'maar wat fier' op is. Al zal de roem haar niet snel naar het hoofd stijgen, Angelique kijkt namelijk met een nuchtere blik naar haar op handen zijnde fotoshoot. Aan de Antwerpse Gazet vertelt ze: "Ach ja, we zijn allemaal in ons blootje geboren."

Eerbetoon aan Madonna

Eind augustus vertrekt ze naar Praag voor de shoot, die de stijl van 'In bed with Madonna' uit 1991 zal hebben. Angelique: "Het wordt ongetwijfeld een mooie reportage, want we maken een eerbetoon aan Madonna. En het is echt topfotografie, geen vunzige plaatjes."

Misschien ook voor jou:
Dit is de Playboy-shoot van Yvette uit Lang Leve de Liefde
Entertainment
  • PNWS
  • Robert Poel